Εκλογες 2019

Σμυρνιώτης: "Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς"

Ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, μίλησε στον Arcadia 93.8 και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της χώρας, τονίζοντας πως είναι στη διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Ηταν μια καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να οδηγήσει τη χώρα σ' ένα καινούριο πρόγραμμα, προκειμένου να βγούμε πραγματικά από την κρίση. Τα "κάστρα" της Νέας Δημοκρατίας είχαν σημαντική άνοδο, απλώς κάποιες περιοχές που στις Ευρωεκλογές πήγαν αρκετά καλά και για πρώτη φορά τις κερδίσαμε, επανήλθε οριακά στην πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω ότι δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς, η χώρα έχει πολλά προβλήματα και υπάρχει μια συγκεκριμένη εντολή για την επίλυση των συγκεκριμένων προβλημάτων με βάση τις προτάσεις που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης". 

Για το αν θα αναλάβει κάποιο κυβερνητικό πόστο:

"Νομίζω αυτά είναι νωρίς για να τα συζητάμε. Φυσικά και είμαι στη διάθεση του Προέδρου για οτιδήποτε θελήσει και από οπουδήποτε μπορώ να συμβάλλω με την εμπειρία και τις γνώσεις που έχω. Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς και είναι στο δικό του χέρι".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.