Εκλογες 2019

To μήνυμα του Γ. Παπαηλιού για τις εθνικές εκλογές

Η ευθύνη μου είναι μεγάλη, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Φίλες, φίλοι, συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,

Στις 7 Ιουλίου 2019, ο λαός ανέθεσε στη ΝΔ να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ το έργο της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης.    

Υπό τις δεδομένες συνθήκες, η απόφαση του αρκαδικού λαού να με επανεκλέξει εκπρόσωπό του στη Βουλή των Ελλήνων αποτελεί εμφατική επιβεβαίωση των ισχυρών δεσμών που διατηρώ μαζί του επί πολλά χρόνια.  

Η εμπιστoσύνη του με τιμά. Η ευθύνη μου είναι μεγάλη. Θα ανταποκριθώ σε αυτήν με τη στήριξή του. Αυτή μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα, και για την αρτίωση του κοινωνικού, δημοκρατικού και πατριωτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αρκαδίας στις εξελίξεις. 

Ευχαριστώ όλες και όλους τους πολίτες της Αρκαδίας,  οι οποίοι, παρά τις αντίξοες συνθήκες,  με επέλεξαν, στηρίζοντας  την προσπάθειά μου, αλλά και όσους προέβησαν σε άλλες επιλογές. Ουδείς περισσεύει.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, οι οποίοι  επίσης στάθηκαν όρθιοι και με συνέδραμαν αποτελεσματικά, φροντίζοντας μαζί μου η κάθε πράξη μου να εναρμονίζεται με το πρόγραμμα, το ύφος, το ήθος και τη συλλογική αντίληψη του κόμματός μας.   

Συνεχίζουμε μαζί.

Γιώργος Η. Παπαηλιού

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.