Εκλογες 2023

"Ραντεβού στην κάλπη"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ κατεβαινει για πρώτη φορά στις εκλογές

Με τεράστια εθελοντική - και πραγματικά συγκινητική - συμμετοχή από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ "κατεβαινει" για πρώτη φορά στις εκλογές της 21ης Μαΐου, εκπροσωπώντας ουσιαστικά και με ειλικρίνεια τον πράσινο χώρο στην Ελλάδα. Θυμίζουμε πως η χώρα μας είναι η μόνη από όλες τις ΕΕ, στην οποία δεν εκπροσωπείται στο Εθνικό της Κοινοβούλιο "πράσινο" κόμμα. Πλέον, το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ δίνει την ευκαιρία να αλλάξει αυτό και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Το χρωστάμε πάνω από όλα στα παιδιά μας. 

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Συμπρόεδρος του Πράσινου κινήματος και επικεφαλής των εκλογών του κόμματος Κώστας Καλογράνης ευχαρίστησε όλους όσους έτρεξαν εθελοντικά ολη αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη προσπάθεια ηλεκτρονικης υποβολής υποψηφιων. 

Τα ψηφοδελτια της ΝΙΚΗΣ θα ανακοινωθούν με σχετικό Δελτίο Τύπου. 

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.