Εκλογες 2023

Τρίπολη: Παρουσίαση υποψηφίων της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α (pics, vid)

Φωτογραφία: arcadia938

Στο εργατικό κέντρο Τριπολης- Σάββατο, 6 Μαϊου 2023.

 Την ανάγκη ανάδειξης της " πραγματικής αριστεράς" σε ρόλο ρυθμιστή επεσήμαναν, ουσιαστικά, οι  υποψήφιοι της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή. Κατά την εναρκτήρια τοποθέτηση του, ο εκπρόσωπος του κόμματος, άσκησε κριτική σε όλα τα "αστικά κόμματα"- κυριως σε αυτά που εκπροσωπούνταν στην τελευταία Βουλή κι ανήκουν στο λεγόμενο "προοδευτικό τόξο".

Ουσιαστικώς, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α απορρίπτει τα κόμματα που, κατ' αυτήν, αυτοπροσδιορίζονται ως "αριστερά" αλλά, στην πραγματικότητα, αποτελούν μια εναλλακτική "λύση" για το καπιταλιστικό σύστημα, όπως αυτό εκφράζεται στο εσωτερικό της χώρας η ένα "άλλοθι" διευκόλυνσης της εφαρμογής πολιτικών καταστολής και φτωχοποιησης του κοινωνικού συνόλου.

 Ένας από τους υποψηφίους στην Αρκαδία, ο κ. Κασσελουρης, εστίασε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καπιταλισμος- εξού και η υφεση-, ενώ, αναφερόμενος στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, το χαρακτήρισε αποτέλεσμα της κρατικής αδιαφορίας.

Τέλος, ο κ. Κασσελουρης έκανε ειδική μνεία στην περιοχή της Μεγαλοπολης, όπου κατοικεί, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως η απαξίωση της Μεγαλόπολης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και κατοπινης εγκατάλειψης των εργαζομένων στη ΔΕΗ αλλά και, συνολικά, των κατοίκων στην περιοχή.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.