Εκλογες 2023

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Οι προεκλογικές "παροχές" και ο επερχόμενος Αρμαγεδδώνας

Δείτε το δελτίο τύπου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Μετά από μήνες απόλυτης σιωπής και απαξίωσης των επισημάνσεων του Δημήτρη Καζάκη, του ΕΠΑΜ και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, έρχεται μια ανοικτή επιστολή του τέως υπουργού Οικονομικών κ. Α. Παπαδόπουλου προς τους αρχηγούς των τριών «κυβερνητικών κομμάτων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ), να επιβεβαιώσει με τον πλέον κατηγορηματικό και αδιαμφισβήτητο τρόπο αυτές τις επισημάνσεις και αυτά τα στοιχεία από την πλευρά μας για την οικονομική κατάσταση στη χώρα μας και την πορεία της μετά τις εκλογές.

Η χώρα οδεύει προς μια νέα επική χρεωκοπία και οι άφθονες υποσχέσεις των «αρχηγών» στην προεκλογική περίοδο, εντός του μνημονιακού καθεστώτος, είναι «πουκάμισα αδειανά», χωρίς το παραμικρό αντίκρισμα και γι’ αυτό εντελώς ψευδείς με μόνο σκοπό την ψηφοθηρία μεταξύ των ανενημέρωτων και των αφελών.

Ο κ. Α. Παπαδόπουλος, που παρεμπιπτόντως κατέχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην πορεία χρεοκοπίας της χώρας, επισημαίνοντας την αποσιώπηση των πραγματικών δεδομένων τη ελληνικής οικονομίας, καταγγέλλει τη «ρόδινη» εικόνα που επιχειρείται να παρουσιάζουν τα κόμματα για την ελληνική οικονομία και εγκαλεί τους αρχηγούς τους για ανεύθυνες και αστόχαστες πολιτικές. Επί της ουσίας προϊδεάζει τον ελληνικό λαό για αυτό που επέρχεται, μολονότι το τοποθετεί σε βάθος χρόνου, και ζητά την εφαρμογή από τώρα σκληρών δημοσιονομικών μέτρων στο πλαίσιο μιας αντίστοιχης «εθνικής» στρατηγικής.

Δεν θα ήταν καθόλου λάθος να θεωρήσουμε τον κ. Αλέκο Παπαδόπουλο «λαγό» για τις εξελίξεις που θα επέλθουν μετά τις εκλογές. Πρώτον, για τα σκληρά μέτρα που θα εφαρμοστούν σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος, προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση της ήδη χρεοκοπημένης χώρας μας. Δεύτερον για την ανάληψη της ευθύνης από μία κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» από κοινού με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, γνωρίζοντας καλά, πως καμία μονοκομματική, ή δικομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί τον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα. Έναν Αρμαγεδδώνα που θα συμβεί, ούτως ή άλλως, εάν ο ελληνικός λαός δεν αποφασίσει να απαλλαγεί οριστικά από τις συγκεκριμένες καταστροφικές πολιτικές, τα κόμματα και τα πρόσωπα που τις εκφράζουν και τις υλοποιούν είτε εναλλάξ, είτε από κοινού στη διακυβέρνηση του τόπου.

Ο ελληνικός λαός διαθέτει τη σοφία που προκύπτει από τη συνολική εμπειρία των τελευταίων δεκαετιών, αρκεί να βρει το κουράγιο και το θάρρος να υψώσει το ανάστημά του. Και οι επερχόμενες εκλογές είναι η ευκαιρία. Ίσως η μοναδική για μια πραγματική αλλαγή και για την αποτροπή των χειρότερων που έρχονται. 

Η ψήφος στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ είναι μονόδρομος για όλες και όλους που επιθυμούν να ζήσουν μια καλύτερη ζωή και γι’ αυτό αισθάνονται την ανάγκη να αγωνιστούν γι’ αυτήν την αποτροπή της επερχόμενης καταστροφικής θύελλας στην οικονομία και όχι μόνον.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.