Εκλογες 2023

Οδυσσέας: Μέσα από τη Βουλή αναδείξαμε τα προβλήματα των αγροτών

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του υποψηφίου βουλευτή Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σχετικά με τους αγρότες.

Μέσα από τη Βουλή αναδείξαμε τα προβλήματα των αγροτών. Σταθήκαμε δίπλα στους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους καστανοπαραγωγούς και τους μελισσοκόμους, ώστε να αποζημιωθούν από τις φυσικές καταστροφές. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα του de minimis για τους μηλοπαραγωγούς.

Υποστηρίξαμε με τροπολογίες την ανάγκη στήριξής τους, εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης και της αύξησης του κόστους των ζωοτροφών. Αναδείξαμε το τεράστιο θέμα της επίθεσης αγριογούρουνων και τσακαλιών. Προτείναμε μέτρα για την κατοχύρωση της ελληνικής ταυτότητας του μελιού.

Φέραμε στη δημοσιότητα τη συζήτηση της μετάκλησης εργατών γης από τρίτες χώρες, ώστε να χτυπηθούν τα κυκλώματα και να μπορέσουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα να βρουν χέρια βοηθείας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.