Εκλογες 2023

Κατάμεστο το Πνευματικό Κέντρο για την ομιλία Κωνσταντινόπουλου (pics)

Φωτογραφία: arcadia938

Πρώτος όροφος Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης- Τετάρτη, 17 Μαϊου 2023

 "Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η έκπληξη της 21ης Μαϊου", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Αρκαδία, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Σε μια εκδήλωση σημαντικά διαφοροποιημένη απ' αυτή που είδαμε ελάχιστα 24ωρα πριν εκ μέρους του κ. Γιαννακούρα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος εστίασε, κατά την ομιλία του, στην "απομυθοποίηση" των διλημμάτων που, όπως είπε, προσπαθούν να "επιβάλλουν" τα ΜΜΕ- σχετικά με τους δύο υποψηφίους για τη θέση του Πρωθυπουργού, κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα-, αναφερόμενος σε θέματα οικονομίας αλλά και διαφθοράς, τα οποία, κατά τον κ. Κωνσταντινόπουλο πάντα, "υποβαθμίζονται".

Επιπρόσθετα, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, μεταδόθηκε βιντεοσκοπημένο απόσπασμα από εκδήλωση στην Αθήνα, όπου, για τον κ. Κωνσταντινόπουλο, μίλησαν υποψήφιοι Βουλευτές Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.