Εκλογες 2023

Κανονικά έκλεισαν οι κάλπες σ' όλη την Ελλάδα (vd)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Τι αναφέρει η ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Κανονικά έκλεισαν οι κάλπες πανελλαδικά ενημέρωσε το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ σε λίγο θα υπάρξει ανακοίνωση για τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Ήδη έχει ξεκινήσει η εισροή επίσημων αποτελεσμάτων. Στο ΥΠΕΣ έχουν ήδη φτάσει τα αποτελέσματα από τα πρώτα 70 τμήματα.

Ακολούθως, η SingularLogic θα ανακοινώσει την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος με βάση τη μετάδοση των αποτελεσμάτων που καταφθάνουν στο υπουργείο Εσωτερικών από τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

 

Η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού δήλωσε μετά το κλείσιμο των καλπών:

"Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε με το ταυτόχρονο κλείσιμο της κάλπης σε όλα τα εκλογικά κέντρα της χώρας και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία διαλογής ψήφων και καταμέτρησης σταυρών.

Τα τυχόν ζητήματα που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, αντιμετωπίστηκαν άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους όσοι εργάστηκαν και συνεργάστηκαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τη διεξαγωγή αυτών των εκλογών, την κορυφαία αυτή στιγμή, τη γιορτή όπως έχω ξαναπεί, της Δημοκρατίας μας.

Εκτιμώ ότι, η ομαλότητα υπό την οποία πραγματοποιήθηκαν, δικαιώνει αυτή τους την προσπάθεια.

Εντός ολίγου η ανάδοχος εταιρεία, η SingularLogic, θα ανακοινώσει την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος με βάση τη μετάδοση των αποτελεσμάτων που καταφθάνουν στο Υπουργείο Εσωτερικών από τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Σας ευχαριστώ πολύ".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.