Εκλογες 2023

Αρκαδία: Επανεκλέγονται Βλάσης, Οδυσσέας, Παπαηλιού

Χωρίς εκπλήξεις, παρά το... θρίλερ, η τελική εκπροσώπηση της Αρκαδίας στη Βουλή που προέκυψε μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Με τα ίδια πρόσωπα που πορεύτηκε στη Βουλή η Αρκαδία από το 2019 έως το 2023 θα συνεχίσει να πορεύεται μετά και τη σταυροδοσία των εθνικών εκλογών του Μαΐου 2023.

Κώστας Βλάσης, Γιώργος Παπαηλιού και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μοιράστηκαν τις τρεις έδρες, κάτι που είχε γίνει και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς προέκυψαν θρίλερ μια και Οδυσσέας και Γιαννακούρας έδωσαν σκληρή μάχη για την πρωτιά όπως μαρτυρά και η διαφορά των περίπου 300 σταυρών που τους χωρίζει, ενώ και για τον κ. Παπαηλιού η εκλογή δεν ήταν εύκολη διαδικασία με αντίπαλο τον Χρήστο Στάικο.

Αντίθετα ο Κώστας Βλάσης διατήρησε τα υψηλά νούμερα που τον είχαν φέρει στη Βουλή και πριν από τέσσερα χρόνια ξεπερνώντας τους 13 χιλιάδες σταυρούς.

Κλικάρετε στη λέξη ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ και δείτε τους σταυρούς που πήραν στην Αρκαδία

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.