Εκλογες 2023

Γιαννακούρας: Καταλυτική η συμμετοχή μου στις εκλογές

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

"Δύναμή μου οι συμπατριώτες μου", αναφέρει μεταξύ άλλων στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Γιαννακούρας αναφέρει:

«Δύναμή μου οι συμπατριώτες μου»

Αυτό ήταν το σύνθημα της μικρής για εμένα, λόγω συγκεκριμένων συνθηκών, προεκλογικής περιόδου. Συνθηκών έξω και πέρα από εμένα που δεν μου έδωσαν την δυνατότητα να συνομιλήσω με όλους σας,  αν και το ήθελα πολύ, αφού αυτό έκανα πάντα, σε όλη μου την πολιτική διαδρομή.

Τώρα που τέλειωσε η εκλογική μάχη, το αποτέλεσμα στην Αρκαδία, που έφερε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , το οποίο έφθασε στο 17,84%, από 10,81% που ήταν στις εκλογές του 2019, αποδεικνύει πως η συμμετοχή μου ήταν καταλυτική, έστω και αν δεν είχε το αίσιο αποτέλεσμα για εμένα, να εκλεγώ Βουλευτής,  με σκοπό η «Αρκαδία της καρδιάς μας» να είναι ξανά μπροστά.

Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω όλους , όσοι  δείξατε την εκτίμησή σας στο πρόσωπό μου και με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Να ευχαριστήσω επίσης και όλους όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανεξάρτητα αν επέλεξαν κάποιον άλλον συνυποψήφιο ή έριξαν ψηφοδέλτιο υπέρ του κόμματος. Ο στόχος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επετεύχθη.

Η δική μου υπόσχεση είναι πως θα είμαι «παρών», αφού όπως λέω πάντα, είμαι πάνω από όλα ιδεολόγος Αρκάς και η Αρκαδία είναι η μεγάλη μου οικογένεια.

Σας ευχαριστώ και πάλι!!!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.