Εκλογες 2023

"Οι ψήφοι σας μας γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ευχαριστούν θερμά τους ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους τίμησαν ξεχωριστά καθέναν από τους υποψήφιους βουλευτές της παράταξης αλλά και συνολικά τον συνασπισμό μας Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Πράσινη Ενότητα.

Λάβαμε την απόφαση να κατεβούμε αυτόνομα στην εκλογική αρένα της 21ης Μαΐου μετά από μια δεκαετία, διότι η κλιματική κρίση, η κοινωνική κρίση, η ανάγκη του σχεδιασμού ενός νέου οικονομικού βιώσιμου μοντέλου και η ακρίβεια έχουν δημιουργήσει την ανάγκη εφαρμογής του τρίπτυχου περιβάλλον-κοινωνία-οικονομία.

Είναι ένα τρίπτυχο που οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ με βάση την πολιτική οικολογία που πρεσβεύουν, είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να καλύψει ισόποσα και ισόνομα το περιβάλλον, την κοινωνία αλλά και την οικονομία με αρχές βιώσιμης ευημερίας. 

Ευχαριστούμε που πρεσβεύεται τις ίδιες αρχές και μας στηρίξατε με την πολύτιμη ψήφο σας που μας έφερε στην 12η  θέση, από τα 36 κόμματα και συνδυασμούς που έλαβαν μέρος στις εκλογές.   

Αυτές οι ψήφοι, μας γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε μαζί σας τον αγώνα μας. Ευελπιστούμε στην στήριξή σας και στην νέα αναμέτρηση της κάλπης στις 25 Ιουνίου 2023.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.