Εκλογες 2023

"Παρών" στις εκλογές το "Ε.ΣΥ- Ελλήνων Συνέλευσης"

Φωτογραφία: screenshot/ Youtube

Η ανακοίνωση και το αντίστοιχο βίντεο παρακάτω

Ο πολιτικός φορέας «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» δηλώνει παρών στις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 και καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες να μετέχουν ως η ανώτατη αρχή και ως η ιδία η ουσία της εξουσίας, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όλο το κομματικό καθεστώς που τόσα χρόνια λυμαίνεται την ζωή και τον βίο μας με αποστατικές πρακτικές απαξιώνοντας έτσι την μοναδική διαδικασία συμμετοχής σου που είναι η ψήφος σου.

Με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα τεράστιο ποσοστό αποχής δίνοντας την δυνατότητα σε σκελετωμένες οικογενειοκρατίες να μετατρέπουν την όποια μορφή δημοκρατίας σε μια επαίσχυντη κομματική ολιγαρχία.

Είναι ανάγκη Έλληνα πολίτη να αντιληφθείς πως η ψήφος σου είναι η ζωή σου η οποία δεν ανταλλάσσετε ούτε πουλιέται.

Είναι ανάγκη η συμμετοχή σου και η επιλογή σου να εκδηλωθεί με νόηση.

Είναι ανάγκη να εμφανιστείς εσύ στο παρών σου δείχνοντας την τεράστια δυναμική της ένωσης σου στον μοναδικό πολιτικό φορέα του έθνους Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ όντας ο μονόδρομος της τεράστιας αλλαγής.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.