Εκλογες 2023

Πρόσκληση σε κοινή σύσκεψη για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου

Φωτογραφία: Αρχείου arcadia938

Πρόσκληση σε κοινή σύσκεψη Εκπροσώπων των Πολιτικών Κομμάτων και Συνασπισμών Συνεργαζόμενων Κομμάτων που συμμετέχουν στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023

Mε σκοπό την κατανομή των χώρων προβολής και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κωνσταντίνος Τζιούμης, προσκαλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, των συνασπισμών πολιτικών κομμάτων, των συνδυασμών υποψηφίων και των Επιτροπών Υποστήριξης του άρθρου 10 του ν. 4023/2011 (Α΄220) που μετέχουν στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, σε κοινή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2023, ημέρα Δευτέρα ώρα 13:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Τρίπολης. (Λαγοπάτη & Αταλάντης).

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με θέμα "Καθορισμός τρόπου κατανομής και χρήσης των χώρων που παραχωρούνται από τα Δημοτικά Συμβούλια στα πολιτικά κόμματα, τους συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων, τους συνδυασμούς υποψηφίων και τις Επιτροπές Υποστήριξης του άρθρου 10 του ν. 4023/2011 (Α΄220), για την προεκλογική προβολή τους, καθώς και άλλων λεπτομερειών".

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κων/νος Τζιούμης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.