Εκλογες 2023

Και ο Θεόδωρος Μελούδης υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Θα είναι υποψήφιος για την Τοπική Κοινότητα Τρίπολης.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…, σήμερα 7 Σεπτεμβρίου 2023, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης την παρουσίαση των νέων υποψήφιων συμβούλων του για τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Θεόδωρος Μελούδης του Ιωάννη και της Σταυρούλας, γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1984 όπου και διαμένει μόνιμα.

Δραστηριοποιείται αυτοδημιούργητα στον χώρο των επιχειρήσεων ως ιδιοκτήτης, από τα 22 του χρόνια έως και σήμερα, στον χώρο του αθλητισμού και της εστίασης.

Έχει αποφοιτήσει με την ειδικότητα του φυσικοθεραπευτή από το ΙΕΚ Τρίπολης και τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής στη γυναικεία ομάδα και στα τμήματα υποδομών του Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα είναι ιδιοκτήτης των κυλικείων στα σχολικά συγκροτήματα του 2ου και 3ου γυμνασίου/λυκείου Τρίπολης.

«Αποδέχομαι με χαρά και ευθύνη την πρόσκληση του Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιουμη, να συμμετάσχω στην παράταξη "Τρίπολη Αύριο". Με την προσωπική μου εμπειρία και όρεξη για βελτίωση και εξέλιξη της πόλης που ζω και δραστηριοποιούμαι, πιστεύω πως μπορώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή. Με στόχο την ενεργοποίηση και δραστηριοποίηση του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Τριπόλεως, σαν εργαλείο στα χέρια του Δημάρχου, του Δημοτικού συμβουλίου και των κατοίκων της πόλης της Τρίπολης.»

Υποψήφιος στην τοπική Κοινότητα Τριπόλεως. 

https://www.tripoliavrio.gr/

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.