Εκλογες 2023

"Προγραμματίζουμε ουσιαστικές παρεμβάσεις για το Λεβίδι"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Συζητάμε, ακούμε, σχεδιάζουμε λύσεις στα προβλήματα και παίρνουμε πρωτοβουλίες ανάπτυξης στην πράξη για το Λεβίδι και τα χωριά του.

 Με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους και Συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων από τη Δημοτική ενότητα Λεβιδίου. «Βάζουμε στο τραπέζι» τα προβλήματα της περιοχής που η νυν Δημοτική αρχή δεν έχει καν ακουμπήσει τα τελευταία 4 χρόνια.

 Αναλύουμε τον σχεδιασμό μας για την επόμενη πενταετία με ανθρώπους που ζουν την καθημερινότητα της περιοχής και γνωρίζουν τις παθογένειες.

 Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει νέες υποδομές υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού, την αξιοποίηση του Μαινάλου, την ανάδειξη τοπικών προϊόντων και την μείωση δημοτικών τελών στις αγροτοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. 

 Επιπλέον, περιλαμβάνει την άμεση εύρεση χρηματοδότησης για την αποχέτευση, ένα έργο που δυστυχώς λόγω της ανικανότητας της νυν Δημοτικής αρχής απεντάχθηκε, και την υλοποίηση του Βιολογικού Καθαρισμού Λεβιδίου με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

 Με αξιοπιστία και σεβασμό απέναντι στους δημότες, δουλεύουμε να επιτύχουμε ανάπτυξη στην Πράξη!

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.