Εκλογες 2023

Διαδικτυακή "κόντρα" Σμυρνιώτη- Λαγού για τα σκουπίδια

Φωτογραφία: facebook

Την αρχή έκανε ο νυν Αντιδήμαρχος, με ανάρτησή του στο facebook, χθες, Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ο κ. Λαγός δημοσίευσε το εξής κείμενο, συνοδεύοντάς το με φωτογραφικό υλικό:

Όταν ανέλαβα αντιδήμαρχος καθημερινότητας- περιβάλλοντος είχα ένα άγχος. Να μην δω την πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ, να μην δω  τα χωριά μας, όπως την βλέπαμε την εποχή που ήταν Δήμαρχος ο Γιάννης  Σμυρνιώτης. (Τρία χρόνια Δήμαρχος, πέντε μήνες τα σκουπίδια στους δρόμους.)  Ο κ. Σμυρνιώτης και μερικοί υποψήφιοι του προσπαθούν να το ξεχάσουν αλλά θα είμαι εδώ να το θυμίζω. Δεν θα είμαστε ποτέ ίδιοι. (-Αυτό και αν ήταν ταλαιπωρία γιά τούς πολίτες. -Αυτό λέγεται καθημερινός βασανισμός με μαστίγιο σε ελεύθερη χώρα)

Θα συνεχίσουμε .... γιατί αγαπάμε την πόλη μας.

Ο κ. Σμυρνιώτης δεν άργησε ν' απαντήσει τα εξής- μαζί με τις δέουσες φωτογραφίες:

Σε απάντηση της... δακρύβρεχτης ανάρτησης του κ. Λαγού περί σκουπιδιών…Μιας και θυμήθηκε το 2013 που ο ίδιος ήταν απών… θα μας ενδιέφερε να μας απαντήσει γιατί το 2010, η τότε παράταξη η δική του και του κ. Τζιούμη, άφησαν ως προίκα στην Τρίπολη μία απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που έκλεινε τη χωματερή στο Πλάτωμα και ενώ το ήξεραν πολύ καιρό πριν, ότι αυτό θα συμβεί, δεν είχαν κάνει κανέναν σχεδιασμό για την επόμενη μέρα. Θα θέλαμε επίσης να μας απαντήσει γιατί το 2013 ο κος Τζιούμης έλεγε «δεν είναι δουλειά της αντιπολίτευσης να προτείνει λύσεις», όταν ΟΛΟΙ προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις!

Ας μας πει επίσης ο κος Λαγός και ο κος Τζιούμης για τις πάνω από 60.000 τόνους που αφήνουν στον Άγιο Βλάση και στο Μεγαβούνι (σημερινές φωτογραφίες). Εκεί που τουλάχιστον 20.000 τόνοι σαπίζουν στα ακριβοπληρωμένα με 40€ /τόνο και ήδη σκασμένα δέματα. Αυτά πότε και πώς θα τα διαχειριστεί και με ποιο κόστος για τον πολίτη; κ. Τζιούμη που κρύβεστε πίσω από τον κ.Λαγό, ΔΕΝ είμαστε ίδιοι και δεν θα γίνουμε ποτέ ΙΔΙΟΙ. 

Ο κόσμος θέλει λύσεις και δυστυχώς είστε ανεπαρκείς να διαχειριστείτε σημαντικά ζητήματα. Όπως κρύβεστε και πίσω από τα χάλια της Πλατείας Αγίου Βασιλείου, την οποία από σύμβολο της Τρίπολης την μετατρέψατε σε «μνημείο» της ανικανότητας σας. Την ίδια ανικανότητα επιδεικνύετε και για το Κολυμβητήριο και την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Εμείς έχουμε αποδείξει την αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα μας και φοβόμαστε για την ανικανότητα και τα πασαλείμματα του κ. Τζιούμη.

Για να επανέλθει ο κ. Λαγός:

κ. Σμυρνιώτη επειδή έχεις πολύ εγωισμό και το παίζεις παντογνώστης, το 2010 είναι αλήθεια ότι βγήκε η απόφαση από το συμβούλιο επικρατείας που έκλεινε οριστικά το πλάτωμα.

Σέβομαι απόλυτα την απόφαση του συμβουλίου επικρατείας αλλά πολιτικά θέλω να σου θυμίσω ότι στα δικαστήρια πήγε τον Δήμο Τρίπολης ο κ. Τσιαμούλος (ο δικός σου).

Πολιτικά με την απόφαση αυτή γλίτωσε η περιοχή φιλικών από το πλάτωμα , αλλά κατάφερε να γεμίσει γύρω γύρω από την πόλη σκουπίδια.

Πιστεύεις ότι δεν θίγονται με αυτά που συνέβησαν οι κάτοικοι της περιοχής φιλικών.

Χωματερή στο δρόμο της Τεγέας και χωματερή στο Άγιο Βλάση.

Επίσης θέλω να σου θυμίσω ότι εσύ βγήκες  Δήμαρχος τότε , εσύ έπρεπε να έχεις ετοιμάσει το σχέδιο όχι η αντιπολίτευση. 

Ο Κοτσιάνης δεν γέμισε σκουπίδια τους δρόμους, εσύ το έκανες .

Μαζί σου έχεις υποψήφιους και από την δεύτερη αμαρτωλή περίοδο (Άγιο Βλάση)

κ. Σμυρνιώτη έχετε κανά Δικαστήριο για τις παράνομες μεταφορές;

Δώστε μας την κλήτευση να την δούμε;

Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι έδωσες αναθέσεις μεταφοράς σκουπιδιών χωρίς να προσδιορίζεται ο χώρος εναπόθεσης.

Έσκαβαν οι εργολάβοι και τα σκέπαζαν, ναι η όχι.

Αυτά έχουν ειπωθεί στο Δημοτικό συμβούλιο.

Και επειδή για σκουπίδια μιλάμε και έριξες την μπάλα στην εξέδρα μιλώντας για την πλατεία Αγίου Βασιλείου την πετάω και εγώ στην εξέδρα και ρωτάω να αναφέρεις δημόσια τι έγινε με το εκλογικό σου κέντρο.

Σίγουρα δεν ήμαστε ίδιοι,

Εμείς σεβόμαστε τους νόμους.

Επίσης θέλω να μας πεις εάν το Μεγαβούνι είναι ή δεν είναι νόμιμη, προσωρινή διαχείριση;

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.