Εκλογες 2023

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης "Η Πελοπόννησος Μπροστά" (pics)

Φωτογραφία: arcadia938

Τρίπολη, 23 Σεπτεμβρίου, πλατεία Πετρινού.

Ανήμερα της επετείου της Αλώσεως της πόλης, έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Περιφερειακής Παράταξης που υποστηρίζεται από το κυβερνων κόμμα κι επικεφαλής της είναι ο κ. Δημήτρης Πτωχός.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, μεταξύ άλλων, εστίασε στο "δίπτυχο" παράδοση και αξίες, που όπως είπε είναι ο βασικός άξονας του προγράμματος της παράταξης του αλλά εκφράζεται και από την ίδια την πόλη της Τρίπολης, λόγω της ιστορικής της εξέλιξης.

Παράλληλα, ο κ. Πτωχός "απάντησε" στις επικρίσεις που δέχεται, σχετικά με την "ξαφνική" του εμφάνιση στον πολιτικό "στίβο" αλλά και την, εκ των αντιπάλων του, υποστηριζόμενη, απειρία του.

Να σημειωθεί πως η εκδήλωση έλαβε χώρα κάτω ακριβώς από το πολιτικό γραφείο του διαφαινόμενου ως βασικού αντιπάλου του κ. Πτωχού, κ. Πέτρου Τατούλη.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Βορίδης, ο Βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, η Βουλευτής Επικρατείας, Ιωάννα Λυτρίβη, ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και πολλοί γνωστοί αυτοδιοικητικοί υποψήφιοι που πρόσκεινται στη Ν.Δ.

Τέλος, έγινε η παρουσίαση όλων των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.