Εκλογες 2023

Ο Arcadia 93.8 στο debate του IONIAN Channel

Οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι του Δήμου Τρίπολης θα δεχθούν ερωτήσεις από δημοσιογράφους 4 μέσων.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ τον Ανοιχτό Δημόσιο διάλογο των επικεφαλής των συνδυασμών που διεκδικούν τον Δήμο Τρίπολης.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης απαντούν στις ερωτήσεις έγκριτων δημοσιογράφων και οι τηλεθεατές σχηματίζουν άποψη για όλα: arcadia938.gr, arcadiaportal.gr, kalimera-arkadia.gr και ΙΟΝΙΑΝ Channel ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αντικειμενική ενημέρωση των τηλεθεατών.

Δημόσιος διάλογος (debate) των επικεφαλής των συνδυασμών που διεκδικούν τον Δήμο Τρίπολης στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου 2023.


Debate των Υποψήφιων Δημάρχων της Τρίπολης

Το περιφερειακό κανάλι IONIAN TV διοργανώνει ένα μεγάλο debate με τους Υποψήφιους Δημάρχους της αρκαδικής πρωτεύουσας, Τρίπολης, το οποίο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης 09.00 μ.μ. 

Η μετάδοση θα γίνει από το IONIAN TV LIVE από το ξενοδοχείο Μαίναλο απευθείας τηλεοπτικά επίγεια μέσω Digea και στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725). 


Συμμετέχουν

Κώστας Τζιούμης – Τρίπολη Αύριο

Γιάννης Σμυρνιώτης – Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά

Βαγγέλης Γούργαρης – Λαϊκή Συσπείρωση 


Το debate θα συντονίσει η Νατάσα Πατρινού, και θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά ενημερωτικά μέσα της Αρκαδίας. 

Συγκεκριμένα, ερωτήσεις θα υποβάλλουν 

Αγγελική Σπυροπούλου, ΙΟΝΙΑΝ Channel

Γιώργος Ηλιόπουλος, arcadia938.gr

Εύα Γαλανιάδη, arcadiaportal.gr

Έλλη Αρτοπούλου, kalimera-arkadia.gr


Στόχος τους είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την αντικειμενική ενημέρωση των τηλεθεατών μέσα από τον Ανοιχτό Δημόσιο διάλογο των επικεφαλής των συνδυασμών που διεκδικούν το Δήμο Τρίπολης. Η συζήτηση θα δομηθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους ερωτήσεων : (1) Καθημερινότητα –Ποιότητα Ζωής, (2) Ανάπτυξη – Έργα - Καινοτομία, (3) Τουρισμός – Πολιτισμός - Αθλητισμός, και έναν τέταρτο κύκλο ελεύθερων ερωτήσεων. Επιπροσθέτως, θα διαμορφωθεί ένας πέμπτος κύκλος που θα περιλαμβάνει ελεύθερη τοποθέτηση του κάθε υποψηφίου με παράλληλη δυνατότητα αν θέλει κάποιος υποψήφιος να υποβάλει ερώτηση σε άλλον υποψήφιο ή να απαντήσει σε ερώτηση που ενδεχομένως του έχει ήδη υποβληθεί.


Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, στις 09.00 μμ γιατί τα περιφερειακά μέσα είναι πυλώνες δημοκρατίας!


 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.