Εκλογες 2023

Σαφής η στήριξη της τοπικής Δ.Ε.Ε.Π. στο Γιάννη Σμυρνιώτη (ηχητ.)

Φωτογραφία: arcadia938

Συνέντευξη της υποψηφίας Δημοτικής Συμβούλου, κ. Βάλιας Μαυραειδοπούλου- Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023

Η υποψήφια με την παράταξη "Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά"- και, παράλληλα, Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος- επισήμανε, μεταξύ άλλων, πως η τοπική οργάνωση της Ν.Δ στηρίζει το ψηφοδέλτιο του κ. Σμυρνιώτη, όπως φαίνεται και από τη στελέχωσή του, ενώ όσον αφορά την απουσία επίσημης στήριξης από το κόμμα της Ν.Δ- όπως ξεκαθάρισε χθες, σε συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης, η κ. Μαυραειδοπούλου αναφέρθηκε στη δήλωση στήριξης του κ. Τζιούμη από τον Βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Κωνσταντινόπουλο.

Επιπρόσθετα, η υποψήφια στη Δημοτική Ενότητα Φαλάνθου, αναφέρθηκε σε δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε πρόσφατα από Περιφερειακό τηλεοπτικό μέσο, σχετικά με τις Δημοτικές Εκλογές στην Τρίπολη, χαρακτηρίζοντάς την, ουσιαστικά, αναξιόπιστη.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.