Εκλογες 2023

"Η Τρίπολη μίλησε" (pics - vd)

Συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη - Η ομιλία του, από την πλατεία Πετρινού.

Μπροστά σε πολλά, τοπικά στελέχη της Ν.Δ., ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, προχώρησε σε μια σειρά από δεσμεύσεις, επαναλαμβάνοντας βασικές θέσεις του προγράμματος του, ενώ, παράλληλα, κατηγόρησε το νυν Δήμαρχο για ανικανότητα και αλαζονεία.

Αξιοσημείωτο γεγονός η αναφορά από τον παριστάμενο Υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Κυρανάκη, σε "επίσημη στήριξη" του κυβερνώντος κόμματος προς τον κ. Σμυρνιώτη. Μάλιστα, ο κ. Κυρανάκη δήλωσε πως αυτή είναι η θέση και του Έλληνα Πρωθυπουργού.


Δείτε την ομιλία εδώ:


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω", κατά την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως το "κλίμα" πολώθηκε από την παράταξη του νυν Δημάρχου, η οποία βασίζεται σ' επικοινωνιακές πρακτικές, καθώς δεν μπορεί να παρουσιάσει σημαντικό έργο και ούτε διαθέτει συγκεκριμένο σχεδιασμό.

Ο κ. Σμυρνιώτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα του κολυμβητηρίου, της ελεγχόμενης στάθμευσης, του οδοφωτισμού και κάλεσε, τελικά, τους πολίτες να συγκρίνουν τη θητεία του νυν Δημάρχου, Κώστα Τζιούμη, με τη δική του (2011-2014).

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Σμυρνιώτη εδώ:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.