Ευρωεκλογες 2024

Εκδήλωση της "Νίκης" στο Ναύπλιο

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα "ΝΙΚΗ" πραγματοποιεί ειδική εκδήλωση στο Ναύπλιο, με σκοπό την παρουσίαση μέρους του προγράμματός του, εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ανάδειξη του προγράμματος της ΝΙΚΗΣ επί θεμάτων που άπτονται της εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Παιδείας, Άμυνας, καθώς και του πρωτογενούς Τομέα στην περιοχή της Αργολίδας, από πλειάδα υποψηφίων ευρωβουλευτών, με το ανάλογο επιστημονικό και εργασιακό υπόβαθρο. Οι τελευταίοι θ’ αναφερθούν στο ευρωπαϊκό τους όραμα, επί τη εκλογή τους.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και βουλευτές του Κινήματος. Στο τέλος, θα υποβληθούν ερωτήσεις από το ακροατήριο. Θα ακολουθήσει κέρασμα αλληλογνωριμίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.