Ευρωεκλογες 2024

"Ο ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. είναι η απάντηση" (pics,vid)

Φωτογραφία: arcadia938

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Αθανασίου

Ο γνωστός ηθοποιός συνοδεύει τον Πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Πελοπόννησο.

Ο κύριος Αθανασίου, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε για λογαριασμό τοπικών ΜΜΕ, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως ένα θετικό για την αξιωματική αντιπολίτευση αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές, θ' αλλάξει τους συσχετισμούς στην εσωτερική πολιτική σκηνή, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση- σημείωσε, μάλιστα, πως το ίδιο συνέβη, αντίστροφα, το 2019.

Παράλληλα, χαρακτήρισε την "ακρίβεια" ως το νούμερο ένα κοινωνικό πρόβλημα, το οποίο δεν μπορεί ν' αντιμετωπίσει η σημερινή κυβέρνηση. Αντίθετα, σύμφωνα με τον κύριο Αθανασίου, ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. έχει απαντήσεις και σε αυτό αλλά και σε μια σειρά άλλων προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα. Χαρακτήρισε ιδιαίτερα επιτυχημένη την μέχρι τώρα πορεία του κόμματος υπό την ηγεσία του κυρίου Κασσελάκη, ενώ σ' ερώτηση μας σχετικά με την πιθανότητα επανεμφάνισης στην Ελλάδα ενός φορέα με τα χαρακτηριστικά της " Χρυσής Αυγής", απάντησε πως το φαινόμενο υφίσταται ήδη, αλλά με κάποιες, επιδερμικές,  διαφορές- γεγονός που συμβαίνει και πανευρωπαϊκά.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν συνάδελφος ρώτησε τον κύριο Αθανασίου σχετικά με νέα επικράτηση του κυρίου Μητσοτάκη στις επόμενες εθνικές εκλογές, ο γνωστός ηθοποιός "χτύπησε ξύλο"!

Δεν παρέλειψε δε ν' αναφερθεί τόσο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματικός του χώρος, αλλά και ο πολιτιστικός χώρος εν γένει, δηλώνοντας γλαφυρά πως η κυρία Μενδωνη έχει πετύχει κάτι αξιοθαύμαστο, να στρέψει, δηλαδή, τους πάντες εναντίον της.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.