Ευρωεκλογες 2024

Καταγγελία για βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ στην πλατ. Πετρινού

"Ενοχλούνται φαίνεται από την άνοδο του κύρους του ΚΚΕ", αναφέρει ανακοίνωση της ΤΕ Αρκαδίας.

Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ καταγγέλλει το βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου του κόμματος στην πλατεία Πετρινού

Κρυμμένοι στο σκοτάδι της νύχτας αφαίρεσαν το στολισμό του περιπτέρου που καλούσε το λαό να ψηφίσει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

Ενοχλούνται φαίνεται από την άνοδο του κύρους του ΚΚΕ γιατί ξέρουν ότι αυτή η άνοδος έρχεται ως αποκρυστάλλωμα των αγώνων του τελευταίου διαστήματος των αγώνων στους οποίους  συναντήθηκε ο εργάτης με τον αγρότη με το φοιτητή κάτω από το ίδιο σύνθημα «τα κέρδη τους η ζωή μας» Αυτό ακριβώς τους πονάει και θα φροντίσουμε να πονέσει περισσότερο! 

Απευθυνόμαστε σε κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, στους νέους και τους καλούμε στις 9 του Ιούνη  να στείλουν  ηχηρό μήνυμα με ισχυρό ΚΚΕ, γιατί την επόμενη μέρα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά θα συνεχίσουν να προσκυνούν την ΕΕ που έχει κάνει σημαία της τη θεωρία των "δύο άκρων", μυξοκλαίγοντας ταυτόχρονα για την άνοδο της ακροδεξιάς και του φασισμού, που είναι εργαλείο του συστήματος, σάρκα από τη σάρκα του και γι' αυτό τον "κανακεύουν" η ΕΕ και όλες οι αστικές δυνάμεις.

Να κάνουν πράξη  αυτό που φοβούνται: Πιο δυνατό  το ΚΚΕ για το δίκιο και την πραγματική ελπίδα των λαών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.