Ευρωεκλογες 2024

"Η ρήξη είναι αναγκαία και αναπόφευκτη" (vid)

Φωτογραφία: arcadia938

Συνέντευξη τύπου στελεχών της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή στην Τρίπολη

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, κύριος Παναγιώτης Κάτσαρης, καθώς και το μέλος του πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου του φορέα, κύριος Ρηγόπουλος ανέφεραν, μεταξύ άλλων, πως οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν είναι μια "χαλαρή πολιτική μάχη", άποψη η οποία αποτελεί "κοινό τόπο" για όλους τους εμπλεκόμενους και, κυρίως, τους υποψηφίους.

Από εκεί και πέρα, όμως, σύμφωνα με τα στελέχη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, μόνο η ψήφος στο κόμμα τους αποτελεί πραγματική ψήφο υπέρ των εργαζομένων και, εν γένει, των λαϊκών στρωμάτων, καθώς, σύμφωνα με όσα υποστήριξαν, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας ασκούν μια "συναινετική αντιπολίτευση" που μόνο κατ' όνομα εμφανίζεται ως "αριστερή". Μάλιστα, ο κύριος Ρηγόπουλος " επιτέθηκε" και στο ΚΚΕ, το οποίο κατηγόρησε για συμπλευση με τις ασκούμενες από την ΕΕ και την κυβέρνηση πολιτικές, σε μια σειρά από θέματα.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Παναγιώτης Κάτσαρης δε, τόνισε πως το πρόβλημα είναι η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση και το οικονομικό σύστημα που υπηρετεί, υποστηρίζοντας πως μόνο η ισχυρή αντίδραση εκ μέρους των λαών της Ευρώπης και η κατεύθυνση τους προς πραγματικά φιλολαϊκές, προοδευτικές ιδέες, μπορεί να δώσει απάντηση στα προβλήματα. Μάλιστα, ανέφερε πως, σε αντίθετη περίπτωση, θα "βουλιάζουμε ολοένα και περισσότερο στην καπιταλιστική βαναυσότητα, όπως αυτή εκφράζεται σήμερα στη Λωρίδα της Γάζας".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.