Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τραβιάτα: Η Λυρική στην Τρίπολη (video)

Μια προβολή με ξεχωριστό καλλιτεχνικό ενδιαφέρον στην Τρίπολη.

 

To Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 και ώρα έναρξης 20.00 θα παρουσιαστεί η Τραβιάτα στην Τρίπολη. 

 

Είσοδος ελεύθερη με δελτίο προτεραιότητας που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο -  9:00 έως 14:30.

 

Με την δημοφιλέστατη Τραβιάτα του Τζουζέππε Βέρντι ξεκινά το νέο πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών των παραστάσεων της ΕΛΣ, με τίτλο «Η Λυρική στη Μεγάλη Οθόνη», στις 26 Νοεμβρίου 2016 σε δεκατρείς πόλεις της Ελλάδας.

 

Πρόκειται για ένα νέο φιλόδοξο πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που στόχο έχει να ταξιδέψει την λυρική τέχνη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσω των κινηματογραφικών προβολών παραστάσεων όπερας, οπερέτας και μπαλέτου. Για την πραγματοποίηση του εν λόγω προγράμματος, η ΕΛΣ δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψηφιακής καταγραφής των παραστάσεων της, με χρηματοδότηση από το ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση» ΕΣΠΑ 2007-2013, με τίτλο: «Virtual Πρεμιέρες Όπερας στην Ελληνική Περιφέρεια και στο διαδίκτυο & Ενημέρωση για το έργο και τις δραστηριότητες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μέσω σύγχρονων ψηφιακών συστημάτων».

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.