Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη:Παρουσίαση βιβλίου "Αναμνήσεις μιας ζωής"

Ο συγγραφέας Πάνος Καλούδας, σε ανάρτησή του στα social media, αναγγέλλει την παρουσίαση του τελευταίου του βιβλίου, "ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - Αναμνήσεις μιας ζωής", στη γενέτειρα του κ. Καραγιάννη, την Τρίπολη

 

"Έτοιμο πλέον και στην έγχρωμη έκδοσή του, το τελευταίο μου βιβλίο, που αφορά την ζωή και το έργο του Γιώργου Καραγιάννη...

Του γνωστού κινηματογραφικού παραγωγού και ιδιοκτήτη των σύγχρονων τηλεοπτικών πλατώ "ΚΑΠΑ STUDIO"

Η πρώτη μεγάλη παρουσίασή του,θα γίνει στην Τρίπολη, γενέτειρα του κ.Καραγιάννη, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, σε κεντρική αίθουσα της πόλης.

Γενικός συντονιστής, ο πρόεδρος των Φιλικών Τρίπολης, o πολύ άξιος και δραστήριος αυτός άνθρωπος και μέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο εμπνευστής του μνημείου Μικρασιατών Προσφύγων, κ. Νίκος Τσιαμούλος.

Η πρώτη έκδοση που βγήκε ήταν ασπρόμαυρη με ένα τυπογραφικό, (ένα 16σέλιδο) έγχρωμο... 

Τώρα το βιβλίο έγινε εξ ολοκλήρου έγχρωμο. Και οι τετρακόσιες ενενήντα σελίδες του.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πόνημα, καθώς εξιστορεί μια καλλιτεχνική δράση επτά δεκαετιών... 

Ένας βετεράνος της Ελληνικής Τηλεόρασης, που μιλάει για όλους και για όλα.

Εκδόσεις "ΚΑΠΑ STUDIO"

H παρουσίαση του βιβλίου "ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ" του Κου Γιώργου Καραγιάννη (Επίτιμου Δημότη Δήμου Τρίπολης), θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Φιλικών το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00.

Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου.

 

Σύλλογος Φιλικών Αρκαδίας 

Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.