Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Λαοθάλασσα στη γιορτή του Ψαρά στο Παράλιο Άστρος

Πολύς για την εποχή κόσμος, τραγούδι, χορός και φυσικά άφθονο γευστικό ψάρι και κρασί, χθες στη Γιορτή του Ψαρά, στο Θέατρο του Παρ. Άστρους.

 

Φέτος η Γιορτή, σύμφωνα και με πρόταση των επαγγελματιών αλιέων, προγραμματίστηκε σε πιο… ταιριαστή ημερομηνία, και παρότι δεν ήταν μέσα στη φουλ σεζόν, ο κόσμος ήταν και πάλι πολύς με το λιμάνι αλλά και την πλατεία να θυμίζει… Ιούλιο.

 

Τον κόσμο καλοσώρισαν ο Δήμαρχος κ. Π, Μαντάς και η πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού κυρία Κούβαλη, ενώ στη συνέχεια ανέλαβαν τα… όργανα, με γνήσια παραδοσιακή μουσική διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι αργά. Το χορό άνοιξαν μέλη πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, για να γενικευτεί στη συνέχεια το γλέντι. Παρόντες επίσης ο π/σ κ. Κατσίρης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κολλαρετάκης, μέλη του ΔΣ, ο πρόεδρος της τ/κ κ. Κωνστντίνου κ.ά.

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο εδώ.

 

Πηγή: astrosnews.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.