Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ν. Κυνουρία στην Ένωση Σημαντικών Κοιμητηρίων Ευρώπης

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας συμμετέχει στην Ένωση Σημαντικών Κοιμητηρίων Ευρώπης (Association of Significant Cemeteries of Europe ASCE), η οποία επέλεξε το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο μεταξύ άλλων υποψηφίων της Ευρώπης, να αναλάβει την διοργάνωση του συνεδρίου της. 

 

Η συμμετοχή το Δήμου Νότιας Κυνουρίας στο διεθνές συνέδριο Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Διαδρομής των Κοιμητηρίων που θα γίνει στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο από 5 έως 7 Οκτωβρίου θα συμβάλει στην παγκόσμια προβολή τους και στην ανάδειξη τους ως τόπους πολιτιστικού τουρισμού.

 

Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς πολιτικής του Δήμου θα παρουσιαστεί το κοιμητήριο των Αγίων Πάντων στο έντυπο υλικό του συνεδρίου αλλά και σε παράλληλες δράσεις όπως εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικών με την θεματική του συνεδρίου.

 

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του Συνεδρίου "Ancient Greek Art and European Funerary Art" (Αρχαία Ελληνική Τέχνη και Ευρωπαϊκή Κοιμητηριακή Τέχνη) την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 στο Αμφιθέατρο του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών στις 9:00 π.μ.

 

ΠΗΓΗ: leonidion.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.