Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Μαγική συναυλία Μαχαιρίτσα-Μάργαρη στην Τρίπολη! (video)

Ταξίδεψαν τον κόσμο της Τρίπολης με τα υπέροχα τραγούδια τους, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Παναγιώτης Μάργαρης, το βράδυ του Σαββάτου (21/10) στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. 

Η αίθουσα του θεάτρου κατάμεστη από κόσμο που πήγε να απολαύσει υπέροχες μελωδίες από έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο κ. Μαχαιρίτσας δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που ήρθε στην Τρίπολη και έχει την τιμή να τραγουδήσει σ' ένα τόσο όμορφο Θέατρο.

Σ' αυτή την ιδιαίτερη μουσική συναυλία απολαύσαμε όλες τις μεγάλες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι όπως: "Οδός Ονείρων", "Μην τον ρωτάς τον Ουρανό", "Θάλασσα πλατιά", "Ιρλανδός και ο Ιουδαίος", "Ήρθε Βοριάς, Ήρθε Νοτιάς", "Περσεφόνη", "Με την πρώτη σταγόνα της βροχής". 

Ακούστηκαν επίσης κομμάτια σόλο κιθάρα από τα πρόσφατα album του Παναγιώτη Μάργαρη "Rock of my soul" και με "Τη μαγεία της κιθάρας". 

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την απόδοση των μεγάλων επιτυχιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα όπως το "Πεθαίνω για σένα", "Μάτια δίχως λογική", το "Τι ζητάω", ο "Νότος", ο "Τιτανικός", το "Ένας Τούρκος στο Παρίσι", το "Πόσο σε θέλω".   

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.