Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκδήλωση: "30 χρόνια ERASMUS"

Με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 30 χρόνων λειτουργίας του ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας  Erasmus, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης –Europe Direct – Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για το ευρύ κοινό.

 

ERASMUS: 30 χρόνια επιτυχίας! Ανοίγουμε πόρτες… Αλλάζουμε ζωές!

Συμμετέχουν με εισηγήσεις τους σχετικές με την αξιοποίηση του προγράμματος στην τριτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση οι κάτωθι:

-Μ. Βελιώτη, Αναπλ. Καθηγήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

-Π. Καχριμάνη, μεταπτυχ. φοιτήτρια του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,

-Μ. Κορομπίλη, Δ/ντρια 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου,

-Σ. Γκιόλα και Μ. Νομικού, εκπαιδευτικοί 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου,

-Α. Σιαχάμη, απόφοιτος τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου .

Συμμετέχει επίσης η  Asset Τεχνολογική, ως Εθνικό Σημείο Επαφής του προγράμματος Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες, με τον Διευθυντή της Μ. Ανδρεάδη, ο οποίος θα ενημερώσει για τις δυνατότητες του  διευρυμένου πλέον προγράμματος Erasmus+.

Την καλλιτεχνική, ευρωπαϊκή νότα θα δώσει το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας με πολυπληθές σχήμα!

Η εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώνεται με την ΚΕΔΑΜ –Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη-του Δήμου Άργους Μυκηνών, θα γίνει την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, στις 6.30 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μ. Αλέξανδρος", στο Άργος. 

Θα είναι τιμή και χαρά να σας έχουμε κοντά μας!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.