Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ελάτε να μαζέψουμε ελιές!

Οι χονδροελιές Δολιανών είναι μια πολύ νόστιμη και πολύ χορταστική (λόγω του μεγέθους τους) ποικιλία βρώσιμης ελιάς. Πολλοί έχουν δοκιμάσει σε επισκέψεις τους στα Δολιανά, αλλά και σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ όπου αναφέρονται σαν "ελιές για ήρωες".

 

Η 5ΕΝΤΕ προσκαλεί παλιούς και νέους φίλους σε μια πολύ όμορφη δράση.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούμε ένα κτήμα με ελιές στα Κάτω Δολιανά. Εκεί θα μαζέψουμε ελιές, φυσικά θα πάρετε αυτές που θα μαζέψετε, και ο παππούς Καραγιάννης θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε τη διαδικασία για να γίνουν βρώσιμες και θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά της παραδοσιακής συνταγής για το πως θα τις διατηρήσουμε.

Και επειδή η εργασία στην ύπαιθρο ανοίγει την όρεξη, θα έχουμε ετοιμάσει και ένα χορταστικό γεύμα στη φύση.

Κόστος: 45 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

Μεταφορά από την Αθήνα. (Αν χρησιμοποιήσετε δικό σας μεταφορικό μέσο το κόστος είναι 35 Ευρώ)

5 κιλά ελιές για κάθε συμμετέχοντα (αυτές που θα μαζέψετε).

Γεύμα στη φύση. (Παραδοσιακή αρκαδική "γουρνοπούλα", πατάτες, εκλεκτά ντόπια τυριά, σαλάτα, φυσικά ελιές και κρασί ή τσίπουρο)

Στην Τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

# Όσοι συμμετάσχουν πρέπει να έχουν άνετα και κατάλληλα για εργασία στη φύση ρούχα και παπούτσια. Προαιρετικά μπορούν να έχουν και γάντια κουζίνας ή εργασίας.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στο 6972-582918 ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.