Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

"Η Αξία του Δώρου: Χαρίζω - Προσφέρω"

Ο διαδραστικός πολυχώρος "ΠΑΙ-ΖΟΥΜΕ?", σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο "Χαρτί & Μελάνι" και τις εκδόσεις "Σαββάλας", σας προσκαλούν σε μια παρουσίαση με θέμα "Η Αξία του Δώρου: Χαρίζω - Προσφέρω". 

 

Μαζί μας, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα στο "ΠΑΙ – ΖΟΥΜΕ?"  (Αγ. Παντελεήμονος 27, Τρίπολη), θα βρίσκεται η εκπαιδευτικός-συγγραφέας παιδικών βιβλίων Γιολάντα Τσορώνη – Γεωργιάδη. 

 

Στο πρώτο μέρος της θεματικής εκδήλωσης  που θα επιμεληθούν οι υπεύθυνες προγραμμάτων του "ΠΑΙ-ΖΟΥΜΕ?", Μάνια Αλεξάκη και Αντιγόνη Λευίτη θα συζητηθεί η αξία του "δώρου" που περιλαμβάνει:

 

• Τα Χριστούγεννα και η ανταλλαγή δώρων  

• Η σημασία του "προσφέρω- χαρίζω" 

• Ο ερχομός του Άγιος Βασίλη και τα δώρα που φέρνει. 

 

Στη συνέχεια, η κυρία Τσορώνη θα παρουσιάσει το βιβλίο της "Αϊ Βασίλης με ουρά" και μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια, θα αναδείξει με τη βοήθεια των παιδιών τη σημασία που έχει ένα δώρο … ακόμα κι αν δε φτάσει στην ώρα του.

 

Η εκδήλωση αφορά παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς ενώ όσοι παρευρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν το δικά τους «δώρα» (τρόφιμα, βιβλία κλπ.)  που θα δοθούν σε ανθρώπους της πόλης μας που το έχουν ανάγκη. 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.