Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πρωτοχρονιάτικο γκαλά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. για πρώτη φορά το πρωτοχρονιάτικο γκαλά του Δήμου Τρίπολης υποδέχεται το νέο Χρόνο και αποχαιρετά το 2017.

 

Ο Δήμος Τρίπολης, έτοιμος να υποδεχτεί το νέο έτος, παρουσιάζει για πρώτη φορά μια μουσική πανδαισία από Βαλς, Πόλκες, εμβατήρια αλλά και τα νοσταλγικά Τάνγκο. Όλες αυτές οι μελωδίες μέσα από το χορό. Χορευτική μουσική, γιορτινή, ανάλαφθρη, που μας δημιουργεί μία μελαγχολική διάθεση, μία διάθεση νοσταλγική για όσα πέρασαν αλλά και προσμονή για όσα θα έροθυν..

Χορεύουν οι μαθήτριες του συλλόγου "Dance Point", Χορογραφίες: Μπαμπά Δέσποινα και το καλλιτεχνικό ζευγάρι: Αθηνά Τιτάκη και Γιώργος Κράνης, Σοπράνο: Βάσια Ζαχαροπούλου, διευθύνει ο Αναστάσιος Συμεωνίδης, συνοδεύει ορχήστρα δωματίου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.