Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Καρναβάλι 2018 στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Καρναβαλικές εκδηλώσεις θα γίνουν στον Δήμο Bόρειας Κυνουρίας το διήμερο της Αποκριάς 17 και 18 Φεβρουαρίου 2018.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

"Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στο γραφείο του Δημάρχου, ανάμεσα στον Δήμαρχο κο Μαντά, εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων Άστρους, Αγίου Ανδρέα και Κορακοβουνίου και της Πρόεδρου της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου, κα Κούβαλη, με θέμα την οργάνωση της συνεργασίας, τον καθορισμό των εργασιών και της προετοιμασίας  των καρναβαλικών εκδηλώσεων που θα γίνουν στον Δήμο μας, το διήμερο της Αποκριάς  17 και 18 Φεβρουαρίου 2018.

Το Καρναβάλι του 2018 θα εκτυλιχτεί σε τρία διαφορετικά χωρικά και χρονικά σημεία, όμως θα είναι ένα. Ξεκινά στο Άστρος το απόγευμα του Σαββάτου, συνεχίζει στον Άγιο Ανδρέα το απόγευμα της Κυριακής, κλείνοντας την Κυριακή το βράδυ στο Κορακοβούνι.

Οργανώνεται από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Άστρους, Αγίου Ανδρέα και Κορακοβουνίου.

Ο Δήμος, συμμετέχοντας και στηρίζοντας ενεργά τους συλλόγους, προτρέπει όλους τους κατοίκους να συμμετάσχουν στις πανηγυρικές γιορτές, που γεννιούνται μέσα από τον ίδιο τον τόπο και τις δυνάμεις του και επιστρέφουν δυναμικά σε αυτόν.

 Την Ιστορία τη γράφουν οι πρωταγωνιστές της. Στο Καρναβάλι της Βόρειας Κυνουρίας, πρωταγωνιστές  είναι οι Ομάδες του, που η κάθε μια, θα έχει τη δική της, πολύχρωμη, δημιουργική ιστορία.

Την καταθέτουν και την εμπλουτίζουν κάθε χρόνο με τον κόπο τους, το κέφι τους, τον εθελοντισμό τους και την αγάπη που βάζουν σε ότι μας παρουσιάζουν. Αυτές οι μικρές ιστορίες συνθέτουν την ονειρική ιστορία ενός θεσμού που τον βιώνει ο τόπος μας, οι άνθρωποι μας και οι επισκέπτες μας, με όλες τους τις αισθήσεις."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.