Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τα Λαγκάδια σε ρυθμούς καρναβαλιού! (photos - video)

Όλα είναι έτοιμα για το 11ο Λαγκαδιανό καρναβάλι, που αναμένεται να ξεπεράσει την επιτυχία του 10ου Λαγκαδιανού Καρναβαλιού, σε επίπεδο θεάματος αλλά και προσέλευσης!

"Είναι δύσκολο να ανέβεις ψηλότερα από την κορυφή. Είναι αδύνατο να ταξιδέψεις πάνω από την ταχύτητα του φωτός. Είναι παράτολμο να στοχεύσεις δύο φόρες πέρα από τα όρια….

Το τεράστιο άλμα της επιτυχίας του 10ου Λαγκαδιανού Καρναβαλιού, στο επίπεδο του θεάματος, της προσέλευσης και της απήχησης, έθεσε σε δυσπρόσιτα ύψη τον πήχη, τοποθετώντας τα πρώτα συναισθήματα της φετινής Καρναβαλικής Ομάδας στο φάσμα της ανησυχίας.

-Είναι δύσκολο να κολυμπήσεις στη μέση του ωκεανού. Είναι αφύσικο να ξεπερνάς το είδωλό σου. Είναι μάταιο να κυνηγάς τη σκιά σου…

Η ζέση, οι μνήμες, η αγάπη για τη ζωή, τη γιορτή, και τον έρωτα, αντεπιτίθενται.

-Είναι όμορφο να προσμένεις την Άνοιξη. Είναι μαγικό να ονειροπολείς… Είναι πρόκληση να διοργανώνεις το 11ο Λαγκαδιανό Καρναβάλι!

Συνεχίζουμε.. 16 με 19 Φεβρουαρίου, για το καλύτερο Λαγκαδιανό καρναβάλι!

…ενσαρκώνοντας τους Αρκαδικούς μύθους και τους Διονυσιακούς ήχους!

Καρναβαλική Ομάδα 11ου Λαγκαδιανού Καρναβαλιού, "Η παρέα του τράγου"

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.