Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Μεγάλη επιτυχία το φετινό "Αστρινό Καρναβάλι" (photos,video)

Αρκετός κόσμος από το Άστρος και από τη γύρω περιοχή παρακολούθησαν το καρναβάλι, γέλασαν και ευχαριστήθηκαν με τα θέματα που παρουσιάστηκαν.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους ήταν ο διοργανωτής του καρναβαλιού, σε συνεργασία με τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας,με την βοήθεια επαγγελματιών, αλλά και με την συμμετοχή πολλών Συλλόγων της περιοχής.

Φέτος το καρναβάλι ήταν ποιο εντυπωσιακo, με άρματα με φαντασία και καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά,με πολύ προσωπική δουλειά των ομάδων, για να επιτύχουν  αυτό το αποτέλεσμα.Καθώς και η συμμετοχή πολλών καρναβαλιστών, όπου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και για αυτό αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό.

Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα και διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι.

Μετά το πέρας του καρναβαλιού ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία, ακολούθησε "Αφανός" και ξεκίνησε ο χορός,καθώς και διάφορα παιχνίδια από τους Μίμους…

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.Βασίλης Κολοβός ,φέτος για πρώτη φορά θα δοθούν 2 χρηματικά βραβεία, ένα για το καλύτερο άρμα και ένα για την καλύτερη ομάδα. Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί η ηλεκτρονική ψηφοφορία ,που θα γίνει στην σελίδα του fb του Δήμου Β.Κυνουρίας.

Τελειώνοντας, πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια από το astros-kynourianews.gr σε όλους όσους βοήθησαν και όσους συμμετείχαν στο φετινό "Αστρινό Καρναβάλι 2018"

Και του χρόνου να είμαστε καλά. Καλή Σαρακοστή.

Δείτε φωτογραφίες και video στο astros-kynourianews.gr 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.