Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ξέφρενο αποκριάτικο party στην πλατεία Πετρινού (photos,video)

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε αποκριάτικο ξεφάντωμα στη πλατεία Πετρινού, την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος της Τρίπολης.

Η πλατεία Πετρινού γέμισε από μασκαράδες κάθε ηλικίας, οι οποίοι χόρευαν στους ρυθμούς του συγκροτήματος Prestige. 

Το μουσικό συγκρότημα Prestige, χάρισε στο κοινό υπέροχα τραγούδια και αγαπημένες μουσικές των μεγάλων επιτυχιών από τα 70s-80s-90s, Discο- Funk- R’n’R - Pop αλλά και τη σημερινή Pop & RnB.

Ακόμα ήχησαν στην πλατεία αγαπημένα τραγούδια από Michael Jackson, Bee Gees, Gloria Gaynor, Bruno Mars, Jastin Timberlake κ.α. ενώ δεν θα παραλείψουν τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών όπως οι Olympians, ο Κώστας Μπίγαλης, η Αλέξια, η Άννα Βίσση κ.α.

Για να "ζεσταθεί" όμως η ατμόσφαιρα της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, μοίρασε στον κόσμο που βρέθηκε εκεί, το παραδοσιακό τσουκαλόκαφτο (ζεστό κρασί).

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.