Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Xoρός της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά! (photos)

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά (Μόντρεαλ).

Ο κ. Κώστας Καπετάνιος έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Αγαπητά μας μέλη,φίλες & φίλοι του Συλλόγου μας γεια σας.

Έγινε χθες ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας ο οποίος ήταν αφιερωμένος στον αείμνηστο πρώην Πρόεδρο και επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού μας συμβουλίου Θανάση Παπαβασιλείου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και δεν ήταν μαζί μας όπως παντα.

Οικοδέσποινα της βραδιάς και παρουσιάστρια του προγράμματος ήταν η κυρία Κων/να Πετροπούλου η οποία - όπως και πέρσι - έκανε καταπληκτική δουλειά και την ευχαριστούμε πολύ!

Επίσημοι καλεσμένοι μας ήταν ο Βουλευτής της κυβέρνησης του Κεμπέκ κύριος Γεράσιμος Σκλαβούνος, η Δημοτική Σύμβουλος της πόλης του Μόντρεαλ κυρία Μαίρη Ντέρου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κογκρέσου του Κεμπέκ κύριος Γιάννης Θεοδωσόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας του Μόντρεαλ κύριος Ανδρέας Κριλής, οι οποίοι και μας τίμησαν με την παρουσία τους και γι' αυτό ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κύριος Χρίστος Αλεβίζος τους ευχαρίστησε για την τιμή που μας έκανα και τους έδωσε το λόγο να μας απευθύνουν ένα χαιρετισμό. Εκ μέρους του Γυναικείου τμήματος μίλησε η κυρία Χαραλαμπία Τσαντίλα/Κορρέ και εκ μέρους της Νεολαίας μας μίλησε η Πρόεδρος του τμήματος δι/δα Καλλιόπη/Ελένη Παναγιωτόπουλου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα επικεφαλής ήταν η Σταυρούλα Δαλιάνη (τραγούδι) και ο Θοδωρής Τασούλας (κλαρίνο) που ήρθαν ιδικά για τον χορό μας από Ελλάδα. Συμμετείχε και η τοπική ορχήστρα του Παναγιώτη Μπακάλη και όλοι μαζί με τη μουσική τους και τα τραγούδια τους μας ταξίδεψαν στα χωριά μας!!!

Τα χορευτικά μας – όπως κάθε χρόνο – ήταν το κάτι άλλο!! (Θα ανεβάσω φωτογραφίες και βίντεο να τα δείτε) 

Για το Δ/Σ

Κώστας Καπετάνιος

Δημόσιες Σχέσεις,Επικοινωνία & Ενημέρωση".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.