Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Tο Τροπάριο της Κασσιανής στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου (video, photos)

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η απόδοση του Τροπαρίου της Κασσιανής, από τη χορωδία του "ΟΡΦΕΑ" Τρίπολης, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης πλήθος κόσμου κατέκλυσε το ναό για να παρακολουθήσει την Ακολουθία του Νυμφίου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας η χορωδία του "ΟΡΦΕΑ" απέδωσε το Τροπάριο της Κασσιανής, υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Αθανασοπούλου (σε μέλος Θεμιστοκλή Πολυκράτη).

Στην Ακολουθία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η πολιτευτής Αρκαδίας κα Εύη Τατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Σταματάκος, αλλά και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Σταύρος Κουκάκης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.