Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εορταστικές εκδηλώσεις στον Πάπαρη Αρκαδίας

Την 15η Απριλίου 2018, Κυριακή του Θωμά, στο Πάπαρη Μαντινείας του Δήμου Τριπόλεως, εορτάζουμε την Επέτειο της συστάσεως του πρώτου επισήμου Στρατοπέδου των Ελλήνων υπό του Πολεμάρχου Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

Απευθυνόμαστε σε σας, για να σάς προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στις ως άνω εορταστικές εκδηλώσεις, κατά το εξής Πρόγραμμα:

*Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πάπαρη, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

*  Ιερό Μνημόσυνο στην  θέση « ΒΡΥΣΗ », υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως πάντων των υπέρ  Πίστεως και Πατρίδος Αγωνισαμένων και Πεσόντων,  ως και  των Οπλαρχηγών και λοιπών Αγωνιστών υπό τον Πολέμαρχο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και πάντων των συγκροτησάντων το πρώτο Ελληνικό Στρατόπεδο στο Πάπαρι.

*  Κατάθεση στεφάνων από τους Εκπροσώπους των Πολιτικών, Αστυνομικών και Στρατιωτικών  Αρχών. 

*  Εκφώνηση του πανηγυρικού  της ημέρας.

* Παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία του Χωριού από το Χορευτικό Τμήμα της Αδελφότητος των Απανταχού Παπαραίων.

* Προσφορά γλυκισμάτων αναψυκτικών και δεξίωση των παρευρισκομένων. 

 

                                      Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.