Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Έκθεση Βυζαντινών εικόνων στο Χρυσοβίτσι

Tην Κυριακή 22 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια έκθεσης βυζαντινών εικόνων από την προσωπική συλλογή του αρχιτέκτονα και διεθνούς φήμης ζωγράφου κ. Δημήτρη Ταλαγάνη στο Μουσείο Δασικής Ιστορίας στο Χρυσοβίτσι.  

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου: 

"Στο πλαίσιο εορτασμού για την 197η επέτειο του προσκυνήματος του Κολοκοτρώνη στην Παναγία στο Χρυσοβίτσι και την ανακήρυξής του σε Αρχιστράτηγο, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια έκθεσης βυζαντινών εικόνων από την προσωπική συλλογή του αρχιτέκτονα και διεθνούς φήμης ζωγράφου κ. Δημήτρη Ταλαγάνη στο Μουσείο Δασικής Ιστορίας στο Χρυσοβίτσι.  

Τα εγκαίνια θα γίνουν παρουσία της Α.Ε Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου στις 12.00 και στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης.Στο πλαίσιο εορτασμού για την 197η επέτειο του προσκυνήματος του Κολοκοτρώνη στην Παναγία στο Χρυσοβίτσι και την ανακήρυξής του σε Αρχιστράτηγο, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια έκθεσης βυζαντινών εικόνων από την προσωπική συλλογή του αρχιτέκτονα και διεθνούς φήμης ζωγράφου κ. Δημήτρη Ταλαγάνη στο Μουσείο Δασικής Ιστορίας στο Χρυσοβίτσι.  

Τα εγκαίνια θα γίνουν παρουσία της Α.Ε Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου στις 12.00 και στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Χορωδία "ΟΡΦΕΑΣ" Τρίπολης."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.