Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Δημητσάνα: Ενημέρωση για τη δωρεά Μυελού των Οστών!

Tο Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου 2019, στο Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας, στη πλατεία της Δημητσάνας, θα γίνει ενημέρωση για τη δωρεά Μυελού των Οστών. 

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του μικρού φίλου μας, του Νικηφόρου και βλέποντας μέσα από τα μάτια του όλα τα παιδιά και όλους τους συνανθρώπους μας που μάχονται καθημερινά τον καρκίνο και τη λευχαιμία, η Δημητσάνα αποφάσισε να δωρίσει ότι πολυτιμότερο διαθέτει. Τον εσώτερο εαυτό της, το «είναι» της. 

Με αρωγούς και καθοδηγητές το «Όραμα Ελπίδας» και λαμπρούς επιστήμονες, με επικεφαλής τον αξιότιμο Καθηγητή Παιδιατρικής Ογκολογίας κ. Γραφάκο Στυλιανό (Επιστημονικό Διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ») σας προσκαλούμε λοιπόν όλους με ιδιαίτερη χαρά, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στις 7:00 μ.μ., στο Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας και τη Κυριακή 27 Ιανουαρίου από τις 10:00 π.μ. ως τις 2:00 μ.μ., στη πλατεία της Δημητσάνας, να ενημερωθούμε για τη δωρεά Μυελού των Οστών και να γίνουμε όλοι υπερήφανοι Εθελοντές - Δότες Μυελού των Οστών!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.