Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Παιδιά από Τρίπολη στo Φεστιβάλ για το Φανταστικό! (photos)

Παιδιά από την Τρίπολη έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ για το "Φantasticon" στην Αθήνα!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Φανταστικού – ΦantastiCon και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσίασαν στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το ΦantastiCon 2019!

Τα παιδιά που συμμετείχαν παρουσίασαν τον τρόπο που γύρισαν την ταινία μικρού μήκους, χωρίς να έχουν διαθέσει κάποιο χρηματικό ποσό.

Στο φετινό πρόγραμμα υπήρχαν καλλιτεχνικά δρώμενα, sessions παιχνιδιών ρόλων, video games, ομιλίες, παρουσιάσεις βιβλίων της Φανταστικής Λογοτεχνίας, σεμινάρια, συναντήσεις με συγγραφείς και καλλιτέχνες του χώρου. 

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ έγιναν κριτές στο διαγωνισμό ψηφιακής τέχνης ΦantasticArt 2019 και ανέδειξαν τους νικητές του διαγωνισμού cosplay Fantasy Champions 2019.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.