Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Ο Μάγος Luigelo και η παρέα του" (video,photos)

Στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε παιδική θεατρική παράσταση, εχθές (19/12).

Παρουσίαση θεατρικής παιδικής παράστασης στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης που περιελάμβανε ένα τρυφερό διασκεδαστικό πρόγραμμα με μάγο ταχυδακτυλουργό, κλόουν, φιγούρες καρτούν από την Disneyland οι οποίοι χάρισαν αξέχαστες εικόνες και μάγεψαν μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα ο Άγιος Βασίλης, το ξωτικό και ο τάρανδος υποδέχονταν τους καλεσμένους μοιράζοντας τους ευχές και σε έναν σάκο συγκέντρωσαν τις επιθυμίες των παιδιών.

Όλοι ζουν στο μαγικό παλάτι του Μάγου LUIGELO ο διάσημος ποντικός και η ποντικίνα, ο Τουίτι, ο Ντόναλντ, το ποιο διάσημο σφουγγάρι και οι άλλοι αγαπημένοι μας ήρωες...

Έπαιζαν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Tάκης Δρόσος, Ζωή Τριανταφυλλίδου, Μαρία Δρακοπούλου, Κωνσταντίνος Μενούνος και ο Μάγος LUIGELO

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μοντέζ, Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Χορογραφίες: Δημήτρης Ιβάνωφ

Μια διαφορετική, εντυπωσιακή παράσταση με ατμόσφαιρα μαγική, γεμάτη χρώμα, μουσική, μυστήριο και φαντασία που συνάρπασε κάθε θεατή. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.