Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ο δήμαρχος Γορτυνίας εγκαινίασε έκθεση εικαστικού από τη Δημητσάνα

Την έκθεση της Αναστασίας Γκλαβά θα τη βρείτε στο συνεδριακό Κέντρο Δημητσάνας καθ' όλη την εορταστική περίοδο.

Την εξαιρετική έκθεση ζωγραφικής, της εκ της μητρός καταγόμενης από τη Δημητσάνα, εικαστικού, Αναστασίας Γκλαβά, που πραγματοποιείται στο συνεδριακό Κέντρο Δημητσάνας, υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας, εγκαινίασε ο δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης.

Σε μια όμορφη εκδήλωση, σε έναν ιδιαίτερο χώρο ο κ. Κούλης εξήρε την καλλιτεχνική παρουσία της εκθέτριας , αναφέροντας ότι συνεχίζει μια μακρόχρονη παράδοση του τόπου, με σημαντικό έργο στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας , από σπουδαίους καλλιτέχνες και προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών.

Ο κ. Κούλης , σημείωσε ότι ο δήμος Γορτυνίας δίνει τεράστια σημασία στον πολιτισμό , που αποτελεί  κοινωνική έκφραση αλλά και διαμορφώνει χαρακτήρες και θα στηρίζει κάθε προσπάθεια και κάθε καλλιτέχνη που δίνει με το έργο του μια άλλη διάσταση στην καθημερινότητα μας και στην ποιότητα ζωής μας. Έχουμε πολλά να κάνουμε στον τομέα αυτό, πρόσθεσε.

Η Έκθεση της Αναστασίας Γκλαβά, με την επωνυμία «Η κρυφή ζωή των Δέντρων», θα διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.