Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Νέο Δ.Σ. και κοπή πίτας για τους εν Αθήναις Αραχαμηταίους

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου η εκδήλωση.

Ο Σύνδεσμος Αραχαμηταίων Αθήνας, μετά από αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στις 8/12/2019, ανακοινώνει το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο:

• Πρόεδρος: Κατερίνα Δ. Κόκκορη 

• Γραμματέας: Γεωργία Ι. Παπαντωνίου (Τζίνα)

• Ταμίας: Ελένη Θ. Κόκκορη 

• Μέλη: Βασιλική Η. Κόκκορη, Ηλίας Κ. Κοτσίρος, Βασιλική Μαγαλιού, Σωτήριος Α. Παναγιωτακόπουλος

Το νέο Δ.Σ. προσκαλεί όλους τους γνωστούς και φίλους των Αραχαμητών, να το τιμήσετε με την συμμετοχή σας, στο χορό που διοργανώνει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 12:30 μ.μ. (το μεσημέρι), στην Τρίπολη στο κέντρο «Country Inn»,  3ο Χιλιόμετρο Παλαιάς οδού Τρίπολης – Καλαμάτας.

Η τιμή της Πρόσκλησης είναι είκοσι (20,00) ευρώ ανά άτομο, και περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική με την ορχήστρα  της Γιώτας Κόκκορη. Τα έσοδα που θα προκύψουν, θα διατεθούν σε ανάγκες του αγαπημένου μας χωριού. 

Πληροφορίες – κρατήσεις: Κατερίνα Κόκκορη 6944 570 076, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Σας περιμένουμε να συναντηθούμε και να διασκεδάσουμε.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.