Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

H oμαδική έκθεση "Ταξιδεύοντας την Τέχνη" στο Ναύπλιο

"Ταξιδεύοντας την Τέχνη" είναι ο τίτλος της ομαδικής έκθεσης εικαστικών που διοργανώνει ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος στο Ναύπλιο.

 

 

O Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος εγκαινιάζει την έκθεση το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 7μ.μ στο Bουλευτικό Μέγαρο, µε την παρουσία του Δηµάρχου Ναυπλιέων, κου Δημητρίου Κωστουρου.


Στα πλαίσια των εγκαινίων, ο Όµιλος θα τιμήσει τη βραβευµένη διεθνώς, αυτοδημιούργητη Ελληνίδα ζωγράφο, κυρία Δήµητρα Ι'κάβα - Πολίτου, για τη συνολική προσφορά της στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.


Τη βραδιά θα ντύσει μελωδικά το μουσικό τρίο "Α.Λ.Σ", αποτελούµενο από τους: Νίκο Φυλακτό στο πιάνο, Ραφαέλα Πασβούρη στο τραγούδι και Κώστα Νούσια στο σαξόφωνο και ακορντεόν.

 

Τριαντατρείς διακεκριµένοι αλλά και νέοι εικαστικοί δηµιουργοί, µέλη του Οµίλου και Ναυπλιώτες, µε όχημα την ύλη, το χρώµα και τις διαφορετικές τεχνικές, ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους "ανησυχίες" σεμια συναρπαστική διαδρομή τέχνης και πολιτισµού. Συµμετέχουν οι εικαστικοί (αλφαβητικά):


ΑΝΤΡΕΕΒΑ ΓΙΟΡΝΤΑΝΚΑ, ΓΕΩΡΓΑ ΒΑΣΩ, ΓΚΑΒΑ - ΠΟΛΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΓΚΑΒΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΓΚΑΒΑ ΜΑΡΙΑ, ΓΚΙΟΡ ΧΙΩΝΗ, ΓΚΟΓΚΟΥΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ, ΔΙΑΚ08ΑΣΙΛΗ ΝΙΝΑ, ΕΞΗΝΤΑΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΖΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΛΕΝΑ, ΚΑΡΑΜΤΣΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΤΖΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΚΑΡΒΟΥΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΣΤΕΛΛΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΚΟΜΝΗΝΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ, ΚΟΥΒΙΔΟΥ ΕΥΑ, ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑ ΛΕΤΑ, ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΜΑΡΑΒΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΟΣΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΠΟΥΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΝΗ, ΡΕΤΑΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΡΕΤΑΛΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΡΟΥΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ, ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΒΙΤΣ ΝΕΝΑ, ΣΧΙΖΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΧΙΖΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΤΣΑΚΩΝΑ ΠΕΓΚΥ, ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΛΕΝΑ.


Η έκθεση πραγματοποιείται µε την ευγενική υποστήριξη του Δήµου Ναυπλιέων και την αιγίδα του Ιδρύματος "Γεωργία Ι. Σαμαρτζή - Πολιτεία Αγάπης" και θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθηµερινά, από τις 9 ως τις 17 Απριλίου 2016, τις ώρες 11πµ ως 1μµ και 6µµ ως 8µµ.



Διάρκεια έκθεσης: 9 - 17 Απριλίου 2016
Ηµέρες και ώρες λειτουργίας: καθηµερινά 11πµ ως 1μµ και 6µµ ως 8µµ.
Χώρος διεξαγωγής: Βουλευτικό Μέγαρο Ναυπλίου
Είσοδος ελεύθερη


 

ΠΗΓΗ:argolikeseidhseis.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.