Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τον Μάιο η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2020

Μετατίθεται για το τριήμερο 16 με 18 Μαΐου η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2020 που προγραμματιζόταν να διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 7 μέχρι και τις 9 Μαρτίου.

Όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, η αναβολή της κρίθηκε αναγκαία λόγω των πρόσφατων εξελίξεων της εξάπλωσης του κορωνοϊου στη χώρα μας.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται σε επιστολή τους προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, “η εμφάνιση των πρώτων διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVlD-19) και στη χώρα μας, σε συνδυασμό με την απόφαση του υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση όλων των υπαίθριων συναθροίσεων στην Ελλάδα, δημιουργεί έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης της Food Expo. Παράλληλα, οι συνθήκες αυτές θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, η διοργανώτρια εταιρεία FORlJM Α.Ε. αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της Food Expo για το τριήμερο 16-17-18 2020”.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.