Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Για τον Ιούλιο μετατέθηκε το "3ο Folk Festival Tripolis"

Νέα πρόσκληση απευθύνει η Χορωδία Τρίπολης.

Η  ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ,  προσκαλεί τις, απανταχού, εν Ελλάδι, Ελληνικές Πολυφωνικές Χορωδίες, όπως δηλώσουν συμμετοχή και λάβουν μέρος, στο 3ήμερο «3ο FOLK FESTIVAL TRIPOLIS», που θα πραγματοποιηθεί, για τρίτη  συνεχή χρονιά, στην Τρίπολη και είναι ένας θεσμός που αποτελεί μοναδική δραστηριότητα στο είδος του για τα εγχώρια χορωδιακά δεδομένα. Στο, εν λόγω, Φεστιβάλ, θα ακουστούν παραδοσιακά τραγούδια, Ελληνικά και Ξένα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

Το φετινό 3ήμερο Φεστιβάλ θα λάβαινε χώρα στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στις 27, 28 και 29 Μαρτίου 2020. Όμως, για λόγους ανωτέρας βίας, (κορωνοιός), μεταθέτουμε την ημερομηνία, κατά το μήνα Ιούλιο στις  3, 4 και 5, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, αντίστοιχα.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλες τις ενδιαφερόμενες Χορωδίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η καθεμιά Χορωδία στη διάρκεια του 25λέπτου της προγράμματος θα ερμηνεύσει έξι κομμάτια εκ των οποίων τα τρία πρέπει να είναι Φολκλορικά.  

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6977997359 (Ελένη Αλεξοπούλου – Μαέστρος του Νεανικού τμήματος “La Vita”), 6977719001 (Νίκος Γαργαλιώνης – Γενικός Γραμματέας της Χορωδίας Τρίπολης), 271022840 και 6974796591, (Μαρία Καγκλή, ειδικός Γραμματέας).

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.