Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η Τρίπολη στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση"

Ο Δήμος Τρίπολης θα συμμετάσχει στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση".

 

Ο Δήμος Τρίπολης στην διαρκή προσπάθεια προώθησης των προϊόντων, των υπηρεσιών και των ιδιαιτεροτήτων του, ενημερώνει το κοινό, ότι θα συμμετάσχει στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση", που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως 18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Με δικό του περίπτερο, για την προβολή και προώθηση της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του τουρισμού στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας.


Καλούνται οι παραγωγοί καθώς και οι φορείς του πολιτισμού και του τουρισμού, που ενδιαφέρονται να προωθήσουν προϊόντα παραγωγής τους και να συμβάλλουν στην προβολή των πλεονεκτημάτων του τόπου μας, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου ή το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσιών Σχέσεων, προκειμένου να προσφέρουν από ένα δείγμα είτε του προϊόντος τους ή φυλλάδια προώθησης υπηρεσιών για το περίπτερο του Δήμου Τρίπολης.
Πληροφορίες: Από Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 έως Τετάρτη 12 Απριλίου 2016, τηλ.:2713 600 402-3 & 2713 600 407.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.